Svi vi koji tražite uzbuđenje i adrenalinsku pustolovinu, Automotodrom Grobnik je pravo mjesto za vas.

Počevši s 1978. godinom, Automotodrom posjeti 80.000 ljudi godišnje, vozača, natjecatelja i gledatelja, kako za dnevne treninge tako i za razne međunarodne manifestacije. Na stazu dolaze profesionalni timovi iz cijele Europe, a svi strastveni vozači u mogućnosti su upoznati našu stazu u vrijeme GROBNIK OPEN DAYS.

Staza se nalazi na autocesti Zagreb – Rijeka (A6) odmah nakon naplatnih kućica. Pratite putokaze AUTOMOTODROM GROBNIK i zvuk snažnih motora i guma dovest će vas ravno pred grobničku ljepoticu. Vidimo se na Grobniku!

Automotodrom danas

Godina 2018. je značajna za Automotodrom Grobnik jer su krajem 2017. započeli veliki radovi na stazi, a u travnju 2018. je dovršeno polijeganje zadnjeg metra novog asfalta na stazi.

5,200 tona mase prekrilo je 55,000 kvadratnih metara staze. Na novoj stazi nalazi se 2500 metara novih rubnika, nova zaštitna ograda, te je staza izravnana i proširena prema standardima. Tijekom prvih vožnji na novoj stazi, rezultat 01:28.618 je najbolji dokaz odlično obavljenog posla s novim asfaltom.

Više informacija na webu grobnik.hr