Turistički ured Čavle

Turistička zajednica općine Čavle osnovana je s namjerom promicanja vrijednosti i ljepote općine, ali i cijele Grobnišćine.
Turistički ured smješten je u samom središtu mjesta Čavle, radi od ponedjeljka do petka od 8 do 15 sati. U uredu vam pružamo korisne informacije i preporuke kako najbolje iskoristiti vrijeme na području Grobnišćine. Obratite nam se želite li savjet, brošuru, koristan broj telefona ili samo podijeliti impresije kraja s nama. Želimo vam najljepšu dobrodošlicu!

Turistički ured se nalazi u Domu Čavle na adresi Čavja 17 (Čavle 104), 51219 Čavle (45.356952, 14.487978)

Radno vrijeme

Od ponedjeljka do petka: 8:00 do 15:00 sati
Subotom i nedjeljom: zatvoreno

Broj telefona

Tel.: +385 51 549 120
Email: info@tz-cavle.hr

Internetske stranice TZ Čavle

Mnoge od spomenutih informacija nudimo i na ovim internetskim stranicama koje smo zamislili kao uvod u ljepote i posebnosti Grobnišćine i njezinih žitelja. Nadamo se da će vam stranica pomoći odabrati sljedeću šetnju, vožnju biciklom, lokaciju ili čak narudžbu za ručak, pružiti informaciju o manifestaciji koju već dugo želite posjetiti, te da ćete naučiti pokoju novu zanimljivost o povijesti i običajima ovoga živopisnog kraja. Velika nam je želja svoju ljubav prema Grobnišćini prenijeti svim posjetiteljima te im boravak u našem kraju učiniti što ugodnijim, stoga ako imate ikakva pitanja ili sugestije, kontaktirajte nas i sa zadovoljstvom ćemo vas poslušati i pomoći vam.

Poslovne i službene informacije

Opći akti

Statut Turističke zajednice, poslovnici, pravilnici...

Informacije za iznajmljivače

Pronađite upute i materijale koji su vam potrebni za obavljanje ugostiteljske djelatnosti pružanja usluge smještaja u domaćinstvu

Zakonski i podzakonski akti

Propisi iz turizma, odluke i mišljenja o visini turističke pristojbe

Ostali akti

Pravo na pristup informacijama, izvješća nadzora i nabave

Dokumenti TZO Čavle

Razvojni i akcijski planovi razvoja turizma, godišnji programi rada i izvješća