Od 9. srpnja svaki vikend tijekom ljeta na Platku će se održavati program za otpuštanje stresa i harmoniziranje duha i tijela. Aktivnosti su pogodne za sve uzraste pa se pozivaju obitelji da se pridruže.


SUBOTA I NEDJELJA


16.00 Joga smijeha – joga smijeha je kombinacija vježbi smijeha i pravilnog disanja. Joga smijeha nam omogućuje terapijsko djelovanje na tijelo i um da kroz vježbe smijeha, laganog istezanja, disanja i opuštanja, isključimo racio i predamo se iskrenom, dubokom i iscjeljujućem smijehu. Na taj način vježbe smijeha postaju snažan alat za rješavanje stresa na fizičkom, mentalnom i emotivnom planu.


17.00 Do-In vježbe – Do-in vježbe za duh i tijelo su vježbe pokretanja energije, jednostavne za izvođenje te ne zahtijevaju prethodnu kondiciju ili znanje pa ih mogu vježbati svi bez obzira na dob, spol ili prethodnu psihofizičku pripremu. Ne zahtijevaju posebne rekvizite.
Vježbaju se s namjerom pokretanja energije u tijelu, kombinirajući pokret, disanje i svjesno usmjeravanje pažnje.


18.00 Vođena meditacija – meditacija dubokog opuštanja i povezivanja s elementima prirode koji nas okružuju.


Potrebno je ponijeti vlastite prostirke za vježbanje te se toplo i udobno odjenuti.
Za dodatne informacije nazovite 091 582 8052.
Cijena učestvovanja za pojedini program je 35,00 kn, ukoliko prisustvujete na 2 programa 3. je besplatan. Članovi obitelji imaju popust od 50 %.
Za grupe od najmanje 7 osoba mogu se dogovoriti i posebni termini.


Voditeljica je Tatjana Ljuština Milaković