Dom kulture Čavle, petak 13.4. u 20 sati: POKUŠAJ OBARANJA SVJETSKOG REKORDA HOUDINIJEVOG BIJEGA!

Baš kao što datum govori, na petak 13. u Domu kulture Čavle, sprema se veliki show iluzije i magije Andreja Škedela, jednog od najvećih europskih iluzionista!
Houdinijev bijeg iz sanduka preko 100 godina smatra se prestižem u svijetu mađioničarstva te će njegova vrhunska izvedba zadiviti podjednako laika i profesionalnog iluzionistu. Brzina bijega postala je predmet natjecanja među iluzionistima, a upravo na Čavlima će Andrej Škedel pokušati izvesti bijeg u brzini svjetskog rekorda i time prikazati najbolju izvedbu te točke na svijetu!

Uz hit točke, poput rekordne izvedbe Houdinijevog bijega iz blindiranog sanduka te impaled i interlude iluzija koje je proslavio sam David Copperfield, Andrej će sa svojim ansamblom izvesti i točke prolaženja predmeta kroz tijelo, razna stvaranja, nestanke, levitacije te mnoge klasične, ali i moderne točke što ih je naša publika do sada mogla vidjeti samo u emisijama Dinama, Crissa Angela i sl.

Ono što Andreja zaista čini umjetnikom magije i iluzije je da svoje čarolije ostvaruje na ležeran način, interaktivno s publikom. Njegove su predstave pravi spektakl koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim,a očekujemo i posebnog gosta iznenađenja!

Dobrodošli u „Petak 13. na Čavji„!

Produkcija: Andrej Škedel ansambl
Rasvjeta i zvuk: dBoki sound & light
Trajanje predstave: 90 min.
Uzrast: 10+.

Karte po cijeni 60 kn (70 kn tri dana prije predstave), su u prodaji u uredu TZO Čavle te na www.mojekarte.hr (Dallas Records, Nad urom, Fotorevija, Croatia Records)

*ANDREJ ŠKEDEL
„Riječki Houdini“ koji u mađioničarstvo uvodi koncept tematskih iluzija i sofisticiranih manipulacija, čija su specijalnost velike i opasne iluzije. Široj je javnosti postao poznat kada se na visini od 30 metara, obješen o goreće uže, uspio osloboditi iz luđačke košulje, a svoj put kroz opasne iluzije nastavio je opasnim bijegom iz vodenog tanka te “Ruskim ruletom”, u kojemu je izbjegavao nalete jurećeg vozila. Andrej je izveo i kontroverzno predviđanje u kojemu je sedam dana ranije predvidio i zapisao loto brojeve koji su bili izvučeni u 36. kolu lota 7/39!

Organizator: Udruga Livingstone Rijeka
Suorganizatori: TZO Čavle, Općina Čavle