Od 8. (petak) do 11. (ponedjeljak) studenog posjetite neke od grobničkih ugostitelja i kušajte bogate menije sv. Martina.

VILLA SANDI
(Čavle, 051 224 994)

MENU:
1. Krem juha sa cimetom na bazi istarske malvazije
2. Gulaš od divljači s istarskim teranom sljubljen s domaćim njokima od brašna iz Gašparovog mlina
3. Kruška u umaku od istarskog prošeka i metvice sa sladoledom od vanilije i šlagom

Cijena: 80 kuna
Malvazija, graševina, žlahtina ili teran – čaša 7 kn

– – – – – – – – –

RESTORAN AEROSTEAK
(Soboli, 051 250 193)

MENU:
1. Vinska juha
2. Biftek u mladom vinu
3. Čokoladna torta s teranom

Cijena: 130 kuna

– – – – – – – – –

BUFFET POMORAC
(Čavle, 098 326 503)

KRŠTENJE MOŠTA – 11.11. u 17 sati

GASTRO PONUDA:
kobasice u vinu, zalebrnik u vinu + palenta kompirica i kiseli kapuz

– – – – – – – – –

GOSTIONICA PUTNIK
(Soboli, 051 259 524)