Od 8. (petak) do 11. (ponedjeljak) studenog posjetite neke od grobničkih ugostitelja i kušajte bogate menije sv. Martina.
VILLA SANDI
(Čavle, 051 224 994)
MENU:
1. Krem juha sa cimetom na bazi istarske malvazije
2. Gulaš od divljači s istarskim teranom sljubljen s domaćim njokima od brašna iz Gašparovog mlina
3. Kruška u umaku od istarskog prošeka i metvice sa sladoledom od vanilije i šlagom
Cijena: 80 kuna
Malvazija, graševina, žlahtina ili teran – čaša 7 kn
– – – – – – – – –
RESTORAN AEROSTEAK
(Soboli, 051 250 193)
MENU:
1. Vinska juha
2. Biftek u mladom vinu
3. Čokoladna torta s teranom
Cijena: 130 kuna
– – – – – – – – –
BUFFET POMORAC
(Čavle, 098 326 503)
KRŠTENJE MOŠTA – 11.11. u 17 sati
GASTRO PONUDA:
kobasice u vinu, zalebrnik u vinu + palenta kompirica i kiseli kapuz
– – – – – – – – –
GOSTIONICA PUTNIK
(Soboli, 051 259 524)