DOM KULTURE ČAVLE, 21.4.2017., u 20:00 sati

Ulaznice se mogu kupiti preko sustava Moje karte.hr ili u uredu TZO Čavle po cijeni od 70,00 kn u pretprodaji i 80,00 kn tri dana prije predstave.

 

Igraju: Boris Svrtan, Goran Grgić, Filip Detelić ili Andrej Dojkić, Amar Bukvić ili Živko Anočić

Redatelj: Mario Kovač

Producent: Roman Šušković-Stipanović

Produkcija: Umjetnička organizacija Teatroman i Satiričko kazalište Kerempuh

Trajanje predstave: 105 minuta (stanke nema)

 

O PREDSTAVI:

Nakon velikog uspjeha 5žena.com dočekali smo i odgovor muškaraca…

 

Uznemireni predstavom 5žena.com, a pozivajući se na Zakon o ravnopravnosti spolova: „Zabranjeno je javno prikazivanje i predstavljanje muškaraca na uvredljiv, omalovažavajući ili ponižavajući način“, smatramo svojom obavezom predstavom Muškarci.hr odgovoriti na uvrede iz predstave 5žena.com i reći pravu istinu o ženama, ali prije svega o nama samima i to činimo: realno, logično, objektivno i argumentirano, jer nama nije strano biti samokritičnima.

Dolaskom na  predstavu Muškarci.hr, bez obzira kojeg ste spola, pokazujete da zagovarate ravnopravnost spolova i uvažavate razlike između muškaraca i žena koje naše živote čine dinamičnima i lijepima.

Nama muškarcima kod žena je važna samo jedna stvar – ljubav!“

Muškarci.hr

 

Vođeni redateljem Mariom Kovačem, glumci Goran Grgić, Boris Svrtan, Filip Detelić u alternaciji s Andrejom Dojkićem i Amar Bukvić u alternaciji sa Živkom Anočićem, ne samo da će dati odgovor ženama, nego će kroz brojne duhovite primjere iz svakodnevnog života progovoriti o svojim frustracijama izazvanim ženskim ponašanjem prema njima. Za muškarce u našoj predstavi žene su poželjne i kad izazivaju osjećaje neugode, a još više kad za posljedicu imaju osjećaj ugode.

Braneći se od stereotipa o muškarcima, glumci će svoje komplekse braniti obrambenim mehanizmima racionalizacije i projekcije (na žene, naravno).

Od Muškaraci.hr gledatelji će dobiti upravo ono što očekuju: večernji bijeg od svakodnevnih problema, opuštanje, smijeh i vrhunsku kazališnu zabavu.

 

 

Organizator: Udruga Livingstone

Suorganizatori: TZO Čavle i Općina Čavle