„NAJLIPŠI PRIVRAT, BALKON I VRT OPĆINE ČAVLE VA 2020.“          

TURISTIČKA ZAJEDNICA OPĆINE ČAVLE I OPĆINA ČAVLE RASPISUJU JAVNI POZIV ZA IZBOR NAJLIPŠEG PRIVRATA, BALKONA I VRTA OPĆINE ČAVLE VA 2020

PRIJAVE SE MOGU DOSTAVITI U TURISTIČKU ZAJEDNICU OPĆINE ČAVLE OSOBNO ILI NA E-MAIL: info@tz-cavle.hr U RAZDOBLJU OD 5.06. ZAKLJUČNO DO 22.06.2020.

PRIJAVE TREBAJU SADRŽAVATI IME I PREZIME VLASNIKA, ADRESU I BROJ TELEFONA TE PO TRI FOTOGRAFIJE ONOGA ŠTO SE PRIJAVLJUJE.

NAGRADE SE DODJELJUJU U TRI KATEGORIJE:

 

  1. ZA NAJLIPŠE UREĐEN PRIVRAT

(NAGRADA U VRIJEDNOSTI 1.000,00 KN)

 

  1. ZA NAJLIPŠE UREĐEN BALKON

(NAGRADA U VRIJEDNOSTI  1.000,00 KN)

 

  1. ZA NAJLIPŠE UREĐEN VRT

(NAGRADA U VRIJEDNOSTI 1.000,00KN)

 

ODLUKA O OVOGODIŠNJIM POBJEDNICIMA BIT ĆE OBJAVLJENA NA:

– INTERNET  STRANICI OPĆINE ČAVLE  www.cavle.hr

– FACEBOOK STRANICAMA TZO ČAVLE

OCIJENJIVANJE ĆE VRŠITI POVJERENSTVO (SASTAV POVJERENSTVA ČINI PO JEDAN PREDSTAVNIK OPĆINE, PREDSTAVNIK TZO ČAVLE, PREDSTAVNIK MEDIJA) I CJELOKUPNA JAVNOST PUTEM JAVNOG GLASOVANJA NA FACEBOOK STRANICAMA TZO ČAVLE. OCIJENE POVJERENSTVA ČINE 50%, A BROJ GLASOVA PUTEM FACEBOOKA PREOSTALIH 50%.

POVJERENSTVO ĆE IZAĆI NA TEREN I TO U  RAZDOBLJU OD 23. DO 26. LIPNJA 2020. RADI OCJENJIVANJA SVIH PRISTIGLIH PRIJAVA. POVJERENSTVO MOŽE U RAZMATRANJE UZETI I OSTALE PRIVRATE/BALKONE/VRTOVE UKOLIKO IH PRILIKOM OBILASKA PRIMJETI. OSOBE KOJE SU NAGRADU DOBILE U PROTEKLE DVIJE GODINE, NE MOGU SUDJELOVATI OVE GODINE.

GLASOVANJE NA FACEBOOKU TZO ČAVLE PROVODIT ĆE SE OD 29.06. DO 15.
SRPNJA 2020. NAKON ČEGA ĆE POVJERENSTVO ANALIZIRATI UKUPNE REZULTATE.

OSNOVNI KRITERIJI ZA IZBOR JE UKUPNI ESTETSKI DOJAM, ULOŽENI VIŠEGODIŠNJI TRUD, IZBOR I NJEGA BILJAKA TE POŠTIVANJE TRADICIJE I ELEMENATA NAŠEG PODNEBLJA.

DODJELA NAGRADA  BITI ĆE UPRILIČENA U SKLOPU OBILJEŽAVANJA  „BARTOJE“.